”Istuu hiljaisessa ja hämyisessä teltassa. Kamina lämmittää mukavasti...rauhallinen olo! ♥ ”

Näin päivitin puhelimella facebook profiilini viikko sitten talvileirillä ollessani.

Itse olen liittynyt facebookkiin joulukuussa 2008 kun sain sähköpostia, että ala-asteen luokkakokoukseen haetaan osallistujia facebookin kautta. Aluksi ajattelin, että minä en sinne fb:hen liity, mutta niin vaan liityin ja nyt voin sanoa että aika koukussa olen. Päivittäin käyn katsomassa mitä kaverit ovat kirjoittaneet ja usein päivitän myös omat päivän tapahtumat facebookiin.  

Nykyisin fb on myös tärkeä työväline. Yhä useampi käyttää nettiä ja sosiaalisen median sivustoja, ja siksi meidänkin on mentävä sinne missä ihmiset on. Itse toimin ylläpitäjänä mm. Koivulan Vauvakahvilan, Nukketeatteri Kas Kummaan ja Kirkonrotta.fi sivustoissa.  Facebookin kautta pystyy hyvin mainostamaan tapahtumia ja tilaisuuksia ja se on hyvä keino tavoittaa ihmiset nopeasti. Vaikka fb on saavuttanut suuren suosion, silti on muistettava että kaikki ei ole fb:ssä, eikä halua liittyäkään. Koen että ihmisten kanssa kasvokkain tehtävä työn on tärkeämpää kuin mikään verkossa tehtävä työ. Vain kasvotusten voimme olla aidosti läsnä.

Facebook on tämän hetken juttu, mutta uskon että muutaman vuoden kuluttua on jo joku muu uusi sivusto jossa ihmiset kokoontuvat. Taidan lähteä päivittämään omaa profiiliani. Eläköön facebook, minä ainakin tykkään. (peukut sille)