Tästä se nyt alkaa....ensimmäinen blogikirjoitukseni.  Olen koko sosiaalisessa mediassa oloaikanani kokenut, ettei blogikirjoittaminen ole mun juttu. Nyt meinaan kuitenkin ottaa uuden rohkean askeleen ja lähden kirjoittamaan blogia.

 

Olen useasti miettinyt mitä kirjoittaisin omassa blogissani. Itselläni ei ole lapsia eikä lampaita, joiden elämästä kertosin, eikä arjessani muutenkaan tapahdu järin erikoisia asioita. Usein kuitenkin huomaan löytäväni itseni lukemasta blogeja. Toisinaan aiheena on ruoka, toisinaan matkablogit, mutta silti useimmiten huomaan hakeutuvani blogeihin jotka ovat kertovat elämästä. Itse ajattelen ettei minun elämässä tapahdu mitään ihmeellistä josta kertoa blogissa muille, tai että muut olisivat kiinnostuneita elämästäni. Useimmiten lukemani blogit kuitenkin kertovat siitä kirjoittajan tavallisesta arjesta ja elämästä. Ehkä sitä sitten haluaa jollain tavalla samaistua kirjoittajaan ja huomata ettei muidenkaan arki ole sen erilaisempaa kun oma arki on. Lopulta sitä huomaa että arki ja onnen tunteet syntyvät juuri siellä arjen keskellä, elämän pienistä asioista.
Nyt meinaan tuoda tämän blogin kautta elämäni pieniä ilon ja murheen aiheita luettavaksi myös teille muille.

Toivon, että tämä seikkailu muuttaa käsitykseni blogikirjoittamisesta.

"Innostus on suuri rikkaus ja sen avulla pystymme suuriinkin saavutuksiin. Se on sisäistä uskoa tehdä unelmistaan totta"

     - Kirjasta Hyvällä tuulella (Marleena Ansio)